Meet Demi!

Hi Fashion Lovers...! Welkom in de wereld van Report By Demi. Iedere week zal ik jullie meenemen in mijn wereld van Beauty & Fashion. Met al mijn aandacht en liefde werk ik aan dit blog. Tips, vragen en ideeën zijn altijd welkom. Veel plezier op mijn blog!
Liefs, Demi

vrijdag 2 december 2016

Spa Savannah


Hi beauty lovers..!

Deze week was ik op bezoek bij Spa Savannah in Oosterhout, natuurlijk kreeg ik gelijk een rondleiding en werd mij alles verteld over de spa. Het is een super grote ruimte en echt alles wat je zou verwachten is er! Zo worden er massages gegeven, tanden gebleekt, permanente make-up gezet en echt nog zoveel meer. Een geheim zal ik jullie alvast verklappen... er komt nu ook een super gave prive sauna in, een van de mooiste die ik tot nu toe ooit heb gezien. Maar daar vertel ik jullie later over.

Buiten de spa heeft het bedrijf ook een website genaamd highdeal, dat is een platform waarop leuke deals in jouw regio worden gepresenteerd en dat voor een onverslaanbare prijs. Het aanbod van Highdeal bestaat altijd uit een deal die je gezellig samen met vrienden of collega’s kunt ondernemen. Iedere dag verschijnt er weer een nieuwe deal. Dus wees er snel bij!




Ik vertelde jullie dat je ook je tanden kan bleken in de spa, ik weet dat ik mijn tanden een korte tijd geleden ook gebleekt zijn maar toch wilde ik het aan jullie laten zien! 

Toch was deze behandeling anders dan de andere behandeling dat komt ook door de prijs natuurlijk (van 230 voor 50!). Zelf voeren ze de goedkopere behandeling ook uit uit dus die is op zeker niet slecht!!



Er werd bij deze behandeling een plastic randje om je tanden gezet zodat het niet schadelijk voor je tandvlees is.

 Daar gaan we..!


(Op de foto is geen filter gebruikt)
Het beste resultaat met het bleken van je tanden krijg je als je een vaste roker bent, veel koffie drinkt en dus vrij gele tanden hebt. Dan zie je het grootste verschil, omdat mijn tanden al gebleekt waren was het moeilijk om ze nog witter te krijgen. Er is vanuit mijn hoektand gemeten en toch ben ik er 9 tinten op vooruit gegaan. De behandeling was geheel pijnloos en duurde 30 minuten (of 2x 20 min). Ik ben er erg tevreden over en vind dit ook zeker een aanrader om cadeau te geven voor de feestdagen.

3 opmerkingen:

  1. Let op voor een 'verwen arrangement' bij Spa Savannah. Slecht georganiseerd, lieten ons gewoon een uur in de knabbelvissenbak achter omdat ze geen personeel hadden. De massage bleek een apparaat te zijn met jetstreams, een hoop herrie die door nog luidere muziek overstemt moest worden. Mag de naam massage niet dragen. De gezichtsbehandeling was een totale aanfluiting en duurde zeker geen uur, de tekst was een ingestudeerd verhaal in plaats van echte feedback op de conditie van mijn huid, scrubben kon ze niet ivm te lange nepnagels, het leek meer aaien, lang de stoommachine een kant en klaar 'velletjes' masker dat de onderkant van mijn kin niet bedekte, koud/lauwe handdoekjes om mee schoon te maken en na het masker kreeg ik een nicotine walm omdat ze blijkbaar ondertussen was gaan roken. Ze sloot gelijk af met een dagcreme. Geen gezichtsmassage en ook geen decoleté of nekmassage. De badjes van de parafinebehandeling waren te leeg waardoor je die niet goed kon aanbrengen. De gellak werd vakkundig aangebracht maar het gevraagde kleurtje konden ze niet vinden. Uiteindelijk gingen we 45 minuten te laat weer naar huis. Kortom; wat een heerlijke quality-time met mijn vriendin had moeten zijn waarbij we lekker gepamperd werden liep uit in een ongemakkelijke tijd waarbij we ons continue afvroegen waar we in hemelsnaam beland waren. Dit arrangement had niet meer dan 30 euro mogen kosten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zojuist hadden we om 11.00 uur een afspraak, maar staan we voor een gesloten poort! Niemand te bekennen! Wat een aanfluiting. Niemand zou hier naartoe moeten gaan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bij Spa Savannah geweest voor een lashlift + wimpers verven, bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen door een medewerkster.

    Tijdens de behandeling werd ik echter alleen gelaten voor een lange tijd omdat de medewerkster iets beneden moest pakken, dit terwijl de permanent vloeistof op mijn wimpers zaten.

    Tijdens en na de behandeling heb ik erg last gehad van brandende ogen en oogleden.
    Direct na de behandeling was meteen zichtbaar dat de behandeling niet goed was gegaan. Mijn wimpers waren veelte ver door gekruld waardoor ze plat op mijn bovenste oogleden zaten geplakt. Een uur na mijn behandeling ben ik terug gereden naar spa Savannah omdat er ook overal nog lijmresten tussen mijn wimpers zaten. Medewerkster heeft nogmaals mijn ogen schoon gemaakt.

    De dag na de behandeling werd ik wakker met 1 ooglid dat echt rood was geworden door de spullen die ze hadden gebruikt en 1 ontstoken oog die helemaal dicht zat geplakt. Ik ben ik direct terug gegaan naar Spa Savanna ik moest weer plaats nemen en weer hebben ze mijn ogen geprobeerd te reinigen. Voor de mislukte lashlift kreeg ik een klein beetje gastorolie mee en dit moest de lashlift ongedaan gaan maken …

    Ik heb direct bij thuiskomst een andere schoonheidsspecialisten ingeschakeld omdat mijn vertrouwen in Spa Savannah helemaal weg waren. Gelukkig kon ik daar een dag later terecht, zei gaf aan meerdere mensen opnieuw te behandelen die bij Spa Savannah zijn geweest, ze gebruiken de verkeerde materialen en hebben niet de juiste kennis.
    Gelukkig heeft deze schoonheidsspecialisten de lashlift ongedaan kunnen maken en waren mijn ogen na een aantal dagen minder pijnlijk.

    Lieve mensen ik kan jullie een ding aanraden, ga nooit naar Spa savannah het zijn een stelletje prutsers!!

    BeantwoordenVerwijderen